5 idei care te ajuta sa cumperi ieftin o masina buna

Cumpararea unei masini noi la un pret scazut este un ideal la care multi oameni ravnesc. Desi nu pare usor, la prima vedere, acest lucru este posibil, mai ales daca, in realizarea lui, viitorii clienti isi permit luxul de a avea rabdare si de a fi pe faza.

In principal, va fi nevoie de urmarirea constanta a tuturor ofertelor sau de luarea in calcul a unor beneficii, precum prima de casare din cadrul Programului Rabla, care, de asemenea poate ajuta bugetul stabilit pentru noua achizitie.

Arma principala a cumparatorilor va fi insa asteptarea. Cu cat mai mult timp vor avea la dispozitie pentru a analiza si compara diverse oferte, cu atat va fi mai usor sa obtina o masina noua la pretul dorit. Cateva ponturi se pot gasi aici.

Oferte, evolutia modelului - ponturi pentru masini ieftine

Programul Rabla - pentru ca este un ajutor demn de luat in considerare atunci cand se doreste o masina noua, Programul de Stimulare a Innoirii Parcului Auto din Romania, cunoscut in popor ca programul Rabla merita toata atentia. Cumparatorii se vor interesa cand debuteaza programul sau daca acesta este deja in desfasurare, care sunt conditiile, care este valoarea tichetului. Pentru a beneficia de prima de casare, doritorii vor trebui sa se asigure ca au la dispozitie o masina mai veche de opt ani de care sa se dispenseze. Conform reglementarilor, aceasta va trebui sa aiba urmatoarele componente: motorul, sasiul, trenul de rulare, caroseria, echipamentul electronic si catalizatorul (daca este cazul).

Cel mai bun timp de achizitie - Unii cumparatori stiu ca intr-un an sunt cateva luni in care se pot cumpara masini ieftine, iar acestea ar fi ianuarie si februarie, dar depinde in majoritatea cazurilor de modelul dorit.

Evolutia modelului - Se poate intampla ca unii cumparatori sa-si doreasca o masina care, din intamplare, va iesi din oferta producatorului (lichidare de stoc) de cele mai multe ori pentru o versiune noua, mult imbunatatita. In acest caz, vechiul model se va vinde cu siguranta la un pret avantajos pentru client. Dealerii se vor intrece in preturi mai mici si in oferte de creditare avantajoase. De asemenea, daca in anul anterior un model de masina a fost foarte ravnit si cumparat, asa numitul boom, in doar cateva luni interesul pentru el poate scadea, iar dealerii vor fi nevoiti sa lanseze oferte pentru a epuiza lotul.

Urmarirea ofertelor pe site-urile reprezentantelor auto: Aceasta regula este primordiala pentru a se obtine un pret bun. Recomandarea Financer este ca inca din momentul in care se decid sa cumpere, oamenii sa urmareasca site-urile de profil, intr-o adevarata vanatoare de oferte. Unde este mai ieftin, unde se ofera si alte beneficii, care ar fi avantajele? Compararea acestora este categoric in beneficiul cumparatorilor.

Negocierea pretului la dealer. Negocierea este o arta. Stapanind tehnicile potrivite, se pot obtine usor obiectivele dorite. Cumparatorii vor folosi in discutie toate argumentele pentru a beneficia de cea mai buna oferta: garantia sau deprecierea in timp. Pe langa acestea, vor solicita pachete de service sau revizii gratuite.

 

Vanzari auto

Anunturi

Diverse

Publicitate online