Tractari auto Bucuresti. Cum procedezi atunci când ramai cu masina in drum?

Cosmarul oricarui sofer este sa ramana cu masina in drum. Indiferent ca ramai in centrul orasului sau in mijlocul autostrazii, lucrurile sunt la fel de neplacute. De regula, o defectiune care te imobilizeaza inseamna cheltuieli substantiale de bani si, de asemenea, timp pierdut.

Partea buna este ca se pot minimaliza pierderile daca se apeleaza la o firma de tractari auto ce ofera servicii de buna calitate.

Ce inseamna servicii de calitate atunci cand vine vorba despre tractari auto?

  • Promptitudine. Este bine ca reprezentantii firmei sa ajunga cat mai repede la locul in care este masina.
  • Flexibilitate. Este indicat sa aiba mai multe tipuri de masini, in asa fel incat sa se poata mula pe diverse situatii. O platforma de dimensiuni mari, o macara si chiar masini care sa poata oferi tractare din spatii inguste (parcarile mallurilor, de exemplu) toate sunt cat se poate de importante.
  • Costuri transparente. De asemenea, este bine ca firma de tractari sa ofere informatii cat se poate de exacte in ceea ce priveste costurile. Exista destul de multe firme care profita de situatia neplacuta in care se afla oamenii si cresc costurile nejustificat de mult. Cel mai bine este sa se ofere un cost fix inca de la telefon.

Cum trebuie sa procedezi in momentul in care ramai cu masina in drum?

 

1. Un prim pas este acela de a trage masina intr-un loc sigur. Pentru a face asta este bine sa iti pastrezi calmul si sa te gandesti la cele mai bune solutii. Ideea principala este de a nu-i incurca pe participantii la trafic. In timp ce faci operatiunea aceasta este bine sa ai luminile de avarie pornite. In momentul in care ai gasit un loc sigur, poti trece la urmatorii pasi. Daca masina nu functioneaza, va trebui sa o impingi.

 

2. Incearca sa afli care este problema. Inainte de a suna la o firma de tractari auto sau la politie, incearca sa descoperi care este problema. Verifica daca bateria este conectata si incearca sa o repari, daca s-a desprins vreunul dintre cabluri.  De asemenea, verifica sigurantele, bujiile si daca crezi ca ai descoperit o problema si ai reparat-o, incearca sa repornesti masina. Sunt sanse sa fie totul foarte simplu. In cazul in care nimic nu functioneaza, treci la urmatorul pas.