Cum transportam in siguranta schiurile si placile de snowboard?

        Iarna este un anotimp destul de capricios si care ii supune pe conducatorii auto la

numeroase provocari, insa tot acest anotimp este si cel in care practicam sporturile extreme, cele care ne umplu de adrenalina. Schiatul sau snowboarding-ul reprezinta fara doar si poate unele dintre cele mai indragite sporturi de iarna avand in vedere ca in fiecare sezon rece partiile din tara noastra si nu numai sunt pline de turisti si iubitori de senzatii tari. Probabil ca nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni faptul ca in trafic, o secunda de neatentie ne poate costa foarte scump. Tot la acest capitol se poate include si transportul in siguranta al schiurilor si al placilor de snowboard, avand in vedere ca o prindere necorespunzatoare a acestora pe autovehicul le pot strica, rupe sau pot produce chiar si  accidente.

           Foarte multi schiori si snowboard-eri aleg sa transporte schiurile si placile direct in interiorul autovehiculului, insa cum era de asteptat, acest lucru nu este de multe ori posibil

din pricina spatiului insuficient. In conditiile date, suportul pentru schiuri si placi de snowboard reprezinta mai mult decat un strict necesar pentru toti cei care practica aceste sporturi. Aceste portbagaje externe, cum se mai numesc pot asigura o fixare corespunzatoare a schiurilor si placilor, astfel ca ele pot fi transportate in deplina siguranta.

            Reprezentantii Maniamall.ro au declarat faptul ca in urma unor studii recente s-a constatat faptul ca atunci cand nu sunt fixate corespunzator, o pereche de schiuri pot sparge cu usurinta aceste portbagaje si pot trece cu usurinta prin luneta autovehiculului din fata, existand astfel riscul de a rani pasagerii chiar si la o viteza de numai 50Km/h . Astfel alegerea unui astfel de suport, precum si fixarea corespunzatoare a schiurilor si placilor de snowboard reprezinta un lucru caruia este necesar sa ii acordam mare atentie. Din magazinul online Maniamall.ro se pot achizitiona astfel de produse din categoria bara portbagaj.

 

            Cat de util este un suport pentru ski sau placa?

            Am putea spune ca este extrem de util in conditiile in care acestea pot asigura o fixare corespunzatoare atat in cazul schi-urilor, precum si in cel al placilor de snowboard. Un avantaj major al utilizarii acestor suporti se datoreaza faptului ca se pot fixa cu usurinta pe plafonul masinii. Acesti suporti magnetici se pot aplica cu usurinta pe plafon, astfel ca nu mai este necesar sa se recurga la barele transversale a caror fixare era destul de complicata si mai mult decat atat, trebuie luat in calcul faptul ca nu toate masinile permit acest lucru.

 

            Cat te costa un suport de schiuri si placi de snowboard?

            Avand in vedere ca pretul este de cele mai multe ori un factor decisiv atunci cand facem diverse achizitii, ar trebui ca acesti suporti sa fie priviti ca o adevarata necesitate pentru siguranta. In functie de modelul pentru suporti pentru care se opteaza, preturile acestor produse variaza, de la cativa zeci de lei pana la cateva sute. Suportii care se pot aplica magnetic sunt ceva mai practici avand in vedere ca acestia se ataseaza usor si permit o fixare foarte simpla a schiurilor si a placilor de snowboard.