Top 5 cele mai populare accesorii achizitionate de soferii Volkswagen

Site-urile de anunturi evidentiaza o multime de cautari de accesorii, categoria de paravanturi passat fiind printre cele mai populare.

Pentru cei care nu au inspiratie si nu stiu cu ce accesorii sa isi mai imbogateasca masina, iata un top 5 cele mai populare accesorii pe care soferii de Volkswagen le gasesc extrem de utile. Am ales Volkswagen pentru ca este un producator auto echilibrat si popular printre soferii.

Care sunt cele mai populare accesorii achizitionate de soferii Volkswagen?

1) Paravanturile. Un set de paravanturi Volkswagen se poate dovedi mai mult decat util pentru orice sofer care doreste sa se bucure de confort si de eficienta. Paravanturile ofera o aerodinamica mai buna, protejeaza impotriva razelor solare venite din lateral si permit deschiderea geamului fara riscul de a intra precipitatiile in interiorul masinii. Un set de patru paravanturi auto este destul de ieftin, ceea ce face aceste accesorii extrem de populare.

2) Huse auto. Cu ajutorul unor huse auto de buna calitate, orice sofer profesionist sau incepator isi poate personaliza masina si o poate face mai confortabila. Husele pot fi construite din materiale foarte diversificate si pot avea o varietate mare de culori, ceea ce le face perfecte pentru toti cei care doresc sa se diferentieze de restul posesorilor de Volkswagen.

3) Cutii portbagaj. Chiar daca majoritatea masinilor Volkswagen se dovedesc a fi destul de spatioase, calatoriile lungi solicita prezenta unor cantitati mari de bagaje. Astfel, o cutie portbagaj montata pe masina poate este unul dintre acele accesorii auto pe care multi le gasesc indispensabile. Popularitatea acestor produse este in continua crestere, iar acest lucru se poate vedea prin numarul din ce in ce mai mare de masini pe care sunt montate.

4) Parasolare auto. Ajungand la accesoriile de interior, printre cele mai achizitionate se numara parasolarele auto. Acestea protejeaza bordul de supra incalzire pe timpul verii si asigura o temperatura acceptabila in habitaclu chiar si dupa ore intregi in care masina a stat la discretia puternicului astru.

5) Covorase auto. Covorasele auto sunt, cel mai probabil, cele mai achizitionate accesorii. Acestea au atat un rol estetic, cat si un rol functional, dovedindu-se extrem de utile pe timpul iernii, atunci cand pot ajuta la evitarea murdariei si chiar la protectia elementelor metalice ale podelei, cat si pe timpul verii, atunci cand ofera confort pentru picioare. Este indicat ca vara sa se opteze pentru covorase textile, in timp ce iarna sunt mult mai indicate covorasele realizate din cauciuc.

O masina bine accesorizata se poate bucura de o eficienta mai mare, beneficiaza de o crestere destul de mare a valorii si evident, se bucura de o estetica mult mai placuta, asadar, sunt cat se poate de justificate toate cautarile si achizitiile de accesorii.