Masini perfecte pentru incepatori. Ce caracteristici trebuie sa aiba?

Dupa zeci de chestionare auto drpciv pe b-drpciv.ro, nopti nedormite, stres si cosmaruri cu politistul in dreapta, soferii care si-au insusit permisul de conducere sunt intr-o noua dilema: ce masina sa isi cumpere? Piata este una foarte bogata si atractiva. Unii sunt magnetizati de masini extrem de puternice, care ascund multi cai putere sub capota, altii sunt atrasi de masinile care se strecoara cat mai usor prin trafic iar altii prefera masinile puternic tehnologizate.

Nu toate masinile sunt potrivite pentru un incepator, insa. Primul automobil trebuie sa fie instrumentul perfect pentru un condus responsabil, pentru respectarea codului rutier si pentru siguranta. Tocmai de aceea, acesta trebuie sa aiba anumite caracteristici.

Ce trebuie să faci când îți oferi mașina la dezmembrări.

Există destule motive pentru care proprietarii de autohevicule isi dau mașinile la parcuri de dezmembrări. Fie acestea au fost accidentate iar costul reparațiilor nu este justificat, fie sunt vehicule vechi cu taxe de poluare mai mari decât valoarea mașinii, oricare ar fi motivul, trebuie respectați câțiva pași.

La negocierea prețului ține cont de starea autoheviculului, dacă acesta mai funcționează sau nu, ce componente pot fi revândute și ce valoare ar putea avea acestea.

O altă metodă de a-ți evalua mașina este să cauți anunțuri pentru mașini de același tip oferite spre vânzare pe internet pentru dezmembrări. Chiar și la acest tip de anunțuri este important să găsim o mașină apropiată ca ani, kilometri parcurși și dotări opționale.

Achiziția de autorulate

Piața de auto rulate la nivel global este mult mai mare decat cea de autovehicule noi ceea ce inseamnă