Top 10 cele mai gresite intrebari din chestionarele auto

Elevii scolilor de soferi care se pregatesc completand chestionare auto pe chestionareauto.odat.ro au (statistic) cele mai bune sanse de a promova examenul inca de la prima incercare. In conditiile in care ratele de promovare pentru examenul de carnet din ultimii ani subliniaza un ingrijorator trend descendent, este cu atat mai important pentru doritorii de permis sa fie cat se poate de bine pregatiti.

Rezultatele cel putin ingrijoratoare in ceea ce priveste numarul de elevi ai scolilor de soferi care obtin permisul de la prima incercare este rezultatul mai multor factori interconectati. Pe de o parte scolile de soferi tind sa nu mai trateze cu aceeasi seriozitate pregatirea viitorilor soferi, pe de alta parte, testele pentru examenul teoretic sunt tot mai pline de intrebari capcana. Din acest motiv, in momentul actual, cea mai buna modalitate de pregatire pentru promovarea examenului scris este completarea unor chestionare auto care contin inclusiv intrebari capcana si memorarea celor mai dificile intrebari care pot aparea pe ecran in timpul examenului.

Volkswagen pregătește un Update important pentru legendarul Golf

Volkswagen a început numărătoarea inversă pina la prezentarea Update-ului major pe care il va suferi modelul Golf VII. Data exactă a fost stabilită pentru Joi, 10 noiembrie.