5 destinatii perfecte pentru a merge cu masina in vacanta

Vacantele cu masina sunt mai comode, dar sunt si palpitante si pline de experiente unice, indiferent că pleci într-o vacanță în Grecia sau faci turul României. Pentru fiecare coltisor al lumii pe care alegi sa il strabati, vei simti ca esti aproape de el, te bucuri de el si imortalizezi momente unice alaturi de familie si cei dragi.

Cand mergi cu masina in vacanta exista cateva lucruri principale pe care trebuie sa le ai la tine: masina, familia sau prietenii, o harta/GPS, o lista cu destinatiile(daca le-ai planuit deja), un aparat de foto, multa energie si voie buna.

Din punctul nostru de vedere, exista doua modalitati de a calatori cu masina:

  • Modalitatea indrazneata/aventuroasa ”oare unde duce drumul asta?” - care iti ofera experiente vibrante, drumuri noi, locuri pe care nu le-ai descoperit sau mai pe scurt “mici colturi de rai”(dar ai mare grija la rezervor, sa ai un backup si sa nu te trezesti ca se goleste in mijlocul unui munte, noaptea, intr-o zona fara semnal).
  • Si o modalitate mai serioasa ”din punctul X in punctul Y” - cand ai un traseu si o organizare clară si de cele mai multe ori un loc in care sa poposesti(rezerva-ti din timp un loc, mai ales daca e in plin sezon).