Finanțăm mașini de orice vechime, marcă sau model

Ai anvelopele pregatite pentru concediu?

Sezonul sarbatorilor se apropie cu pasi rapizi si odata cu el si concediile in familie. Modul cel mai indragit si mai practic de transport in aceasta perioada este cu masina personala. Avantajele sunt clare: este mult mai comod, puteti sa alegeti orice traseu doriti si aveti mult mai mult spatiu pentru bagaje si mai ales, cadouri. Inainte de a pleca insa cu masina intr-o vacanta ce presupune multi km de condus, este foarte recomandat sa faceti o inspectie la partea tehnica, pentru a fi siguri ca nu veti intampina neplaceri.

Pe langa motor si diverse transmisii, este recomandat sa verificati mai ales starea anvelopelor inainte de plecarea la drum. Reamintim ca singurul si cel mai important contact pe care masina il are cu asfaltul, sunt cauciucurile si de aceea starea lor influenteaza in mod esential atat calitatea resimtita, cat si siguranta condusului. Prin urmare, este important sa controlati cu mare atentie starea anvelopelor.

Top 5 cele mai populare accesorii achizitionate de soferii Volkswagen

Site-urile de anunturi evidentiaza o multime de cautari de accesorii, categoria de paravanturi passat fiind printre cele mai populare.