Alternator nou sau alternator reparat?

Exista numeroase firme care ofera servicii de reparatii alternatoare, iar dat fiind faptul ca aceasta piesa este una dintre cele mai importante ale automobilului, multi soferi isi pun intrebarea, legitima de altfel, daca merita un astfel de serviciu sau un alternator nou este solutia cea mai buna.

Din punct de vedere al calitatii, un alternator nou este intotdeauna optiunea mai buna, insa daca se pun in balanta toate avantajele oferite de serviciile de reparatii alternatoare, s-ar putea ca balanta sa incline mai puternic spre un alternator reparat.

De ce un alternator reparat si nu unul nou?

Pentru simplul fapt ca este mult mai ieftin. Un alternator nou poate sa coste cateva sute bune de lei, in timp ce o reparatie nu depaseste 100 de lei. Evident, nu oricine poate sa repare o astfel de piesa, fiind un proces destul de dificil. Un tehnician auto care are experienta poate sa reconditioneze fara probleme alternatoarele si sa duca la evitarea cheltuielilor si problemelor.

Cum ajuta aplicatiile de monitorizare a flotei in cadrul companiilor de transport?

        Lumea in care traim se schimba mereu avand in vedere ca avansarile tehnologice se produc intr-un ritm destul de alert, astfel ca in mod regulat companiile mari si mici se pot bucura de noi dispozitive si tehnologii care le permit sa isi eficientizeze numeroase activitati pe care le desfasoara. Una dintre cele mai comune provocari in randul companiilor care ofera servicii de transport este administrarea eficienta a flotei de masini. Chiar daca in conditiile actuale tehnologia moderna permite o monitorizare foarte facila, cert este faptul ca pana nu demult aceste companii se vedeau puse in situatia de a achita costuri suplimentare destul de insemnate din pricina soferilor care incalcau numeroase reguli interne si chiar si de circulatie.

            Aparitia aplicatiilor de monitorizare au revolutionat practic modalitatea prin care se poate administra astazi o flota de masini avand in vedere ca pe langa localizarea precisa, acestea vin la pachet cu o serie de alte functii care ofera dispeceratului si alte informatii

Cum transportam in siguranta schiurile si placile de snowboard?

        Iarna este un anotimp destul de capricios si care ii supune pe conducatorii auto la